yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

midein yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çaldatmaışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile takip etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı derunin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan evgin pozisyon kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere kamu ordu olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz muhtevain her mevsim beceri servis, bakım ve tamir işlemlemleri cenahımızca gestaltlabilmektedir. Yararlanma maksadını esirgeyici yangın kapısı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı sağlamlayacaktır.

İstenmeyen bir hâlet meydana ulaştığında önemi bir anda hayati bir seviyeye çıhun yangın kapıları, bu sebeple vakit kaybetmeden her ustalıkletmenin iye olması müstelzim kapılar arasındadır. Düzlükında uzman ekiplerin kurması ve TSE standartlarına yakışır biçimde üretilmeleri çıkış noktasında emniyetli bir sahaın yaratılmasını sağlayabilmektedir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas bapların semtı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Belli yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme etmek müşkül ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Yangın kapısı nedir ve ne emeke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini peylemek bâtınin kullanılan bir bapdır.

Acil çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı öbürü hareketlidir. Sabit kanada alt üst sürgü ve dip kanat uygulandığı gibi, dikey ürkü bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak henüz zait insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hesap anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya harbi birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve bapyı geri kapatması gerekir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page